Perşembe, Eylül 27, 2007

4 Küçük Kuzenin 2 Büyük Sitesi


'Nazlı yengee noolur yardım et bizde site açalııım' ve benzeri yakarışlardan sonra beraber giriştik bu işe. 'Tamam' dedim ve kayıt işlemlerini yaptık beraber. Ha! Tanıştırmadım, eşimin tontiş yeğenlerinden 4 tanesi bunlar, kardeş gibi büyümüş ama iki-iki kuzenler. İkisi bir blogu, ikisi de diğer blogu yapmak istediler. Önce kim kiminle blog hazırlayacak onu seçtik. Şimdi en ayrıntılı şekilde şöyle yazabiliriz ; Ayşe Sena ( büyük kardeş 7. sınıf okuyor ) ve Fatma Zehra ( küçük kardeş 5. sınıfta ) birde Hatice Kübra var ama o blog hazırlayamayacak kadar küçük ( en küçük kardeş -blogla ilgisi yok ama geçemedim anmadan-). Şimdi diğer kardeşlere geçelim, Ayşenur ( büyük kardeş 6. sınıf okuyor ) Zeynep Betül ( küçük kardeş 5. sınıfta ). Kardeşlerle tanışıp anladıktan sonra asıl karışık mevzuya gelelim. Kaç kere dedim 'kardeş kardeş hazırlayın kafam karışıyo' yok illa 'biz böyle istiyoz' dediler. Ayşe Sena kuzeni Zeynep Betül'le ortak oldu. Ayşenur da kuzeni Fatma Zehra ile ortak oldu. Özetlersek İki büyükler iki küçük kuzenleri ile ortak oldular. Ayy yine kafam çorba oldu. Doğru yazdım dimii? Doğru doğru.



Üstteki Ayşenur ve Fatma Zehra'nın Paylaşımlarımız adlı blogu...



Bu üsttekide Ayşe Sena ve Zeynep Betül'ün İkisi Bir Arada adlı blogu...

Okullar başladı dersleri yoğun pek güncelleyemiyorlar ama yorumlarınız onları belki hareketlendirir ha! ne dersiniz...

Salı, Eylül 25, 2007

Güncelleme..


Yemek Denemelerim bölümü İncir ve Şeftali reçeli tarifi ile güncellenmiştir. Ayrıca önceden resmini yayımladığım Kandil simidinin tarifide eklenmiştir.

Cuma, Eylül 21, 2007

Sonbaharı Seviyorum...


İçine kapanık biri değilimdir ama böyle kapalı ve yağmurlu havaları severim. Yani arada bir iyi geliyor bana, yeterki sıcak olmasın...

Hazır soğuklar gelmişken bi örgü işi ekleyeyim dedim. Örgüden pek anlayamıyorum ama lif yapmayı öğrendiysem onuda öğrenirim diye düşünüyorum...



Lif yapımını öğrenmemde emeği geçen Gönül teyzeme çok teşekkür ederim ki öğrenemeseydim fena olacaktı...
Ayrıca Münevce ablamın Örnekler Ve Anlatımlar adlı blogunda da çok faydalandım, O'na da teşekkürlerimi arz ederim...



Bu arada Fotoğraflar ve Yemek Denemelerim bölümü güncellenmiştir...

Çarşamba, Eylül 19, 2007

Tam 1 Ay Oldu...

Nasılda özlemişim blogumuuu, internetiimiii ve msn mi... Şükürler olsun bizi kavuşturana. Tatilde ne mi yaptım ? Tamı tamına, kelimesi kelimesine tembellik :)


Resim buradan alıntıdır...

Yani bööle hastaymışım gibi elimi kaldırmayı canım istemedi. Helede ramazan başlayınca tüm elden ayaktan çıktım ben. 'Kalk' diyom kendime ama kendi kendime sözümü geçiremiyom. 'Tamam kalk sevdiğin bişey yap' 'yok kalsın almiiim' deyip yatıveriyorum geri. Tembellik etmekten son derce sıkılmıştım, ne zaman gelecek bu hammadde diyerek eşimi sıkıştırıyodum. Zavallı o da ' yaa sana nooldu? Sen değilmiydin Allahaşkına kovun beni diyen nooldu hastamısın( bu hastamısın deyişi öyle hal hatır için değil, kafadan hastamısın diye soruyo )'... Adam haklı iş yerine gitsem 'bıktım yaa tatile ihtiyacım var çıkartın beni' diyordum, çıktım gene olmadı. ( çıktım derken hammadde olmadığından tüm atolye kapalıydı, kovulmadım yani ) ... Hani derler ya herşeyin fazlası zarar bana tatil dokundu sanırım :) Sonunda iş başı yaptım geçtiğimiz pazartesi. Gelir gelmez bilgisayarı kurdum ( eve götürüştümde temizlemeye ) aa oda ne internet yok! Yaaa olamaaaaaz! dedim ama olmuştu bile. Biyerde iyide oldu bende bu arada yazıhanecaazımı temizledim ( ben yokken eşim arada uğramış o arada uğraması bile yetmiş maşallah ) bilgisayarımı kurduum, elemanları toparlamak için çırpındım ( fayda vermedi hala uğraşıyom ) bugünde adsl deki sorunu hallettim sabahtan beri de netteyim ( pes yani gerçektenmii? - hee wallaaa ) Ama napiim 1 aydır hasretiz.

Neyse artık döndüm ve Allah bi zeval vermedikçe uzuuunca bi zaman daha buralardayım.

Bitirmeden şunuda belirteyim elim o kadarda boş sayılmaz :). Tatilde en fazla gidebildiğim uzak yer Beykoz oldu. Annemle baharın beraber ektiğimiz mahsulleri topladık. Tatilden öncede fındık toplamaya gitmiştim resimleri var, hepsini FOTOĞRAFLAR bölümünde yayımlayacağım en kısa zamanda :)

Salı, Eylül 04, 2007

Boncuk İşi Örtüler


Uzun zamandır güncelleyemediğim için sitemi takip edenlerden özür diliyorum. İş yerimizi tatil nedeni ile bi süre kapattık. Açılana kadar netten uzak kalıcağım. Arada gittiğim misafirliklerden bazı siteleri ziyaret ediyorum. Güncelleme bu güne nasipmiş. Daha önceden hazırladığım resimleri şimdi yayınlıyorum. Yakında nete kavuşacağım, beni bekleyin anacıım :))



Bir başka açıdan ...



Yukarıdaki örnek Fikirtepe ismek mefruşat eğitmeni Arzu Şimşek'e aittir. Başarılarınızın devamını dilerim...



Yukarıdaki örnek Fikirtepe ismek mefruşat eğitmeni Arzu Şimşek'e aittir. Başarılarınızın devamını dilerim...







Resimler Kadıköy ismek sergisinden. Başka yerlerdende olabilir, artık iyice karıştı biraz unutmuş olabilirim. Ama şundan eminimki İSMEK sergisinden çekilmiştir.