Çarşamba, Ekim 24, 2007

Renklerin Ahengi


Kumaş boyamaya acaip bir merakım var ( herşeye olduğu gibi ) Benimde ( daha öncededen hatırlayacaksınız ) bi denemem var bu dalla ilgili, hatta bi değil iki. Biri tamamı ile bana ait TıKLa. Diğeri yardımlarımla Esin'in yaptığı deneme TıKLa.

Bunlarda İsmek 2006 Kadıköy sergisinden, bunları gördükten sonra bende kende kendime şöyle dedim ' sende boyamamı yapıyosun? ' Bittim bittim. Geçen sene kursuna yazıldım ama maalesef gidemedim ( çalıştığım için oluyo bunlar ) Hasılı bende evde denemeler yapayım dedim. Bu resimlere baka baka yapabilirim belki dedim. Ama henüz denemedim. İnşallah bi gün onuda denerim. Ay şemsi paşa pasajı gibi oldu :)



Benim gibi evde deneme yapmak isteyenlere ya da örnek arayanlara bi fikir olur...

Uzaktan...



Hiç bilmeyene zor geliyor ama bi denesek alışırız yaa...
Emeği geçen tüm ismek öğrencilerine teşekkür eder başarılar dilerim :)

Daha önceden yayımladığım boyama örnekleri için TıKLa...

10 yorum :

Yaren dedi ki...

Cok güzel olmus.Cok merak ediyorum,böyle güzel nakis el isleri yapanlar güzel resimler boyayabilirlermi.Ayni güzelligi tabloya dökebilirlermi??
Ellerinize saglik cok hos olmus.

Rengarenk dantel dedi ki...

dökemiyo yarencim mesela ben nakışta iyiyimdir ama boyama ı ı .. şu faktör var ki nakışın kursuna 3 sene gittim. boyamaya 3 güm :) bence bu nedenden..

Serra dedi ki...

Dedigin gibi once bir bilenden ogrenmek lazim ama sunu da goz ardi etme derim; bu harika orneklerdeki gibi kaliteli malzeme, dogru fircalar, egitim ve de beceri bir arada olmali. Sende beceri var, digerlerini tamamladin mi hic suphem yok boyle guzel seyler yapacagindan. Darisi bana da insallah.

Admin dedi ki...

Yapanlarin emeklerine saglik, nefis olmuslar, sevgilerimle...
Not: Nazlicim senin sayfani her ziyaret edisimde kendiliginden bir reklam aciliyor ve aninda o an kullandigim ne ise bilgisayar veya laptop (cunki her ikisinde de ayri internet bagli)yavasliyor veya tamamen duruyor. bunun viruslu bir reklam olacagi aklima geliyor. Ben bunu ogluma sorarak ogrenmeye calisacagim, seninde aklinda olsun, bu belki senin de b.sayarina zarar veriyordur.

Rengarenk dantel dedi ki...

serracım snada banada inşallah :)
dantelci : bende olmuyor o reklam açılması bi sormalıyım başka kimselerdede oluyomu diye. ama bende olmuyor...

Çeyiz Hazırlıkları dedi ki...

Sizi linklerime ekledim sizde beni eklerseniz mutlu olurum.
İyigünler dilerim.

serinmavi dedi ki...

Harika modeller eklemişsin,yapanların ellerine sağlık...Sevgiler...............

NAZLICA dedi ki...

Sevgili Nazlı; Senin bu işlerin altından rahatlıkla kalkacağını biliyorum. Deneyim ve renk bilgisi ile mükemmele ulaşacağını tahmin ediyorum. Çok ince uçlu fırçalar kullanılmış, epey çalışmak lazım. Çok güzel örnekler, yapanların ellerine sağlık. Sana da kolaylıklar diliyorum canım. Sevgiler

Admin dedi ki...

Canim, Cumhuriyet Bayramimiz Kutlu Olsun.

Nalan Kaplan dedi ki...

Kumaş boyama çok zevkli bir iş ama kesinlikle sabır gerektiriyor.İyi haftalar canım...