Salı, Mart 06, 2007

Bir Reklam

Efenim Akgüller Besicilik, yetiştirilmesi ( veteriner kontrollu ) tamamiyle kendimize ait hayvancıkların ( inek-tosun-dana, koyun-kuzu, keçi ) kesilip satıldığı bir kuruluş. Tabiri yerindeyse tırnaklarımızla kazıyarak geldiğimiz ve halen kazımaya devam ettiğimiz bi kuruluş...



Adak ve canlı hayvan satışı ile başlayıp Kasap ve yöresel gıdaların satıldığı bi dükkan açmaya kadar ulaştık. Aslında amaç sadece et ve tavuk ürünlerini toptan vermekti, sonra ne olduysa perakende ve yöresel ürünleride ekleyerek ve de eklemeye devam ederek bişeyler yapmaya çalışıyoruz.

Kırmızı etin yanı sıra tavuk eti de mevcut demiştim şunu belirtmeliyim ki tavuk kendi besimiz değil güvenilir bi markadan temin ediyoruz. Yine güvenilir bi markadan sucuk-salam-sosiz-kavurma v.b. getirtiyoruz...

Yöresel ürünler adı altında ;
Tulum peyniri,
Malatya peyniri,
Malatya tereyağ,
Çökelek,
Dut pekmezi,
Biber salçası ( acı tatlı ),
Domates salçası
Manda Yoğurdu,
Manda sucuğu,
Süt ( günlük taze ),
Kaymak,
Bal ( süper bi bal ),
Tokat yaprağı,
Çemen,
Pekmez,
Tahin,
Eski kaşar ( yöre yöre ),
Otlu peynir,
Köy yumurtası ( kendi yetiştirdiğimiz besi )
Kurutulmuş sebze...

Vesayre vesayre. Ürünler köy köy araştırılarak getirtiliyor. Ben özellikle tereyağ, salçalar, Malatya peyniri, bal ve tabiki daha öncenden de tadını çok iyi bildiğim köy yumurtasını şiddetle tavsiye ederim :).

Kırmızı et ise kurbanda aldığımız duyumlara göre mükemmelmiş. Tabi bizde kurbanı kendi kendimizden aldık ve bende mükemmel olduğu görüşündeyim. En ufak bi hormon yada benzeri bir yem verilmeksizin yetiştirildiğinden olağan üstü lezzete sahip. Sadece bi kez deneyip tadına bakın derim.

Eğer toptan veya perakende sipariş vermek isteyen olursa akgullerbesicilik@gmail.com ( siparişlerin teslimatı İstanbul içi ile sınırlıdır -şimdilik- )
dan bize ulaşabilirler...

Yer: Evren Caddesi Barış Sokak No:5 Güneşli-İstanbul

Bir reklam izlediniz, yayınımıza kadığımız yerden devam edeceğiz :)

15 yorum :

Adsız dedi ki...

bunada yorum yazılmaz ama hiç yorumsuz kalmasın dedim:))ne reklam beeeeee insan bizide azıcık reklam eder gerçi ihtiyazımızda yok emme :)))hadi heyirli osssssuuuun HaVvA

Serra dedi ki...

Bu sizin dukkan mi oluyor kardes? Aceba mumkunse soyle Besiktas, Mecidyekoy,Sisli taraflarian da bir dukkan alabilir miyiz, gonul rahatligiyla alisveris yapalim?

Rengarenk dantel dedi ki...

teşekkür ederim havva.
serra bahsettiğin yerlerin kiralarından haberin yok heral. hem yer mühim değil biz oralarada ulaşırız. zaten açarsank bi şube ilkini kanada Ottawa da açacağız :) bi de sydney auburn(umarım doğru yazmışımdır) da açacağız :)
sen türkiyey gel ben alır getiririm seni tükana :)

NuR dedi ki...

Sevgili Nazlıcığım,
Hayırlı uğurlu olsun. Bol kazançlar dilerim. Kadınlar günün kutlu olsun
Sevgiyle kal

Adsız dedi ki...

Dünya Kadınlar Günün kutlu olsun.

Admin dedi ki...

Sevgili Arkadasim, Kadinlar Gunun kutlu olsun, dukkaniniz hayirli ve bol kazancli olsun, sevgilerimle...

Serra dedi ki...

Sen halka Istanbul'da misin? Hadi uzak yolun yolcusu kalmasin, yazmadin merak ettim. Yoksa coktan gittin mi? Gerci aklimda ay sonu gibi kalmis ama. Neyse gidecegin ( insallah) yerlerde bizim de davet bekledigimizi bilhassa soyle tamam mi?

Rengarenk dantel dedi ki...

şennur, berrince, dantelci teşekkür ederim :)

serracım gitmedim gidemedim gidemeyeceğimde. gidenlere söylerim iletirler :)

Serra dedi ki...

Beraber gidecegiz ya bekledin beni herhalde. Olsun bir dahaki sefere,

nagice dedi ki...

canım sizin dükkan mı şimdi bu?
bu arada verdiğin destek için teşekkür ediyorum.tasarladığın takını bekliyorum..

Adsız dedi ki...

hayırlı uğurlu olsun benim favorim dut pekmezi nerden geliyor acaba?

Rengarenk dantel dedi ki...

serracım ewet snele gidelim :)

Nsevil ( nagihan ) cım ewet bizim inşallah iyide olur. Ayrıca rica ederim bakalım ne yapabileceğim :)

saadetcim teşekkür ederim dut pekmezi malatya ... :)

Adsız dedi ki...

manda yoğurdu ile ilgili bilgi alabilirmiyiz.nerden geliyor,kilo fiyatı ne,ne kadar sipariş edebiliriz,anadolu yakasına(ist.) sipariş alınıyomu...vs

Rengarenk dantel dedi ki...

ne yazıkki size yardımcı olamayacağız. sınırlı sayıda getiriliypr manda yoğurdu ve toptan bi satışı yoktur. ayrıca avrupa yakasına hizmet verebiliyoruz şuan çok özürdileyerek beyan ederim :)

Rengarenk dantel dedi ki...

ne yazıkki size yardımcı olamayacağız. sınırlı sayıda getiriliypr manda yoğurdu ve toptan bi satışı yoktur. ayrıca avrupa yakasına hizmet verebiliyoruz şuan çok özürdileyerek beyan ederim :)