Cumartesi, Şubat 10, 2007

Bana Noluyo Böyle Yaaa ;(


Uğruna döktüğüm gözyaşlarım için yağmurdan özür dilerim
Kuruttuğum kızıl gülleri alıp senin için senden geçerim


Tuttuğun kalem olsa yüreğinin elleri
Bir defa daha yazsa;
BEBEĞİM BEBEĞİM BEBEĞİM...

Eğer bir masal perisi girerse rüyalarına
Öldü dersin gül güzeli;
TILSIMINI KAYBETİ...


Leman Sam, Gül Güzeli

8 yorum :

Adsız dedi ki...

Gerçekten ne oldu sana yaw????
Üzgün müsün mutsuz musun bak eğer bunlar hep diyetten ise bırak takma kafana. Aamaaaaaan eskiden sıfır beden mi varmış demi :)
Sevgiler,

candayımmm dedi ki...

evet ablacım sana bişi oldugu kesin bu akşam yaşadığım çorap mevzusundan sonra kesin karar verdim sen ii deelsin :D sevgililer günü yaklasıyo diemi kötü oldun kız yoksam siz kartlaştınız artıkın:))))

Adsız dedi ki...

tribal bir enfeksiyon kapmıs olamayasın sakın ? :)
en yakın zamanda bu emrahımsı düşüncelerden cıkman dileği ile

Rengarenk dantel dedi ki...

Berrincim; bilmemki nie oluyo, dediğin gibi belkide dietten :(

sayn green; olabilir insanluk hali, evde kırmızı çizgili çoraplarımı giyip dışarı çıkarkende ayağımda unutmuş ve gayet şık ayakkabılarımın içinde iğrenç durmuş olması unutkanlığımın eseri. napiim yani. bide utanmadan ayaklarımmı şişti ne ayağım sıkıyo dememmi tübe tübeee :) gene eğilip bakmıomda kazara gzüme çarpmazmı beşiktaş tansaştan çıkarkene. rezalet. neyse olan oldu, ben galiba hastayım haa :(

Kayhan; kesinlikle tribal acaba nasıl bi antibiotik kullansam yauuw hareketli bişelermi dinlesem acep..söz kurtulcam bu emrahımsı hallerimden...

NAZLICA dedi ki...

Herkese olur geçer, takma Nazlı. Sürekli hüzün ya da sürekli neşe hastalıklı birşeydir. Her zaman böyle olmadığını biliyoruz. Diyetin insanları kötümser ve sinirli yaptığı kesin.İyi bir hafta olsun sana. Sevgiler

Serra dedi ki...

Asil, kirmizi coraplarina bak da gul, ben bunlarla nasil ciktim diye. Sevgililer gunu geliyor ya, sen esine aslinda sinyal vermeye calisiyon bence. Benimki de bu kadar seneden sonra ilk defa, bu sene ne yapicaz benim de o gun kursum var, gitmesem mi demez mi? guldum tabi, bu kadar sene hic aklina gelmedi, sen dersi ekmek icin yapyon, yuru git dedim. Bugun de benden Serra gelirken cikolata al bana demesin mi? Adamlar bekliyor canim, bosuna sinyal neyin gonderme sen, al kocani sevgililer gununde sen yemege gotur. :)

Rengarenk dantel dedi ki...

serracım; acaba faidesi olurmu yeni bi yer açıyo adamın bırak sevgililer gününü beni görecek hali kalmıyo :)) doğru en iisi ben onu alıp yemeğe götüriim. hem o hediyesini önceden aldı bileee :)

Tuhfe dedi ki...

Ilahi Nazli :) Siz saglikli ve uzun yasayin e mi:)
(emi- bitisik mi yazilir ayri mi? tam olarak ne ifade ettigini bilmiyorum! `tamam mi?` kelimesinin kisaltilmisi olsa gerek! ya da soruma evet karsiligi olarak `evet`in e`si mi acaba!)