Cuma, Ekim 21, 2005

Kırmızı Gömlek


Uzun süre önce yapım aşamaları bölümümde bi kırmızı gömlekten bahsetmiştim. Ha! işte o nihayet bitti. Havva'ya yapıyorduk o gömleği, kızın canına tak etti 'abla yaz bitti hadi amaaaa bitir şu gömleği' deyip duruyordu. Tabi Havva'nın çırpınışları tembel bi terzi için etkili olmuyordu. Havva baktıki olacak gibi değil, bi gece kurtlar vadisi misali evde terör estirerek bi gecede bitirmem için bana işkence uyguladı. Naaapsın zavallı terzi ( yani ben ) can havli ile gömleği sahura kadar bitirdi...





Sağ selamet sahuru yaptıktan sonra hemen yattım. Havva hanımda ertesi gün geceden, buruşması için burarak düğümlediği gömleğin düğümünü açıp giymiş. Siyahla da kombine etmiş. Bende inanamadım kendime gerçekten çok güzel dikmişim yaa. Gerçi Ölüm korkusu olmasa daha iyisi olurdu ama napiiim. Başımda azrail gibi bekliyo, biraz dursam 'hadiiiiii' diyip hırpalıyo. Bu şartlar altında yinede güzel oldu, bakın bakalım yakiinen...





Bu model Burda dergisi Haziran 2005 sayısına aittir. Yanlız biz kollarını değişik yaptık...





Modelin aslı...

12 yorum :

NAZLICA dedi ki...

Senin yaptığın daha güzel olmuş. Havva iyi günlerde eskitsin. Rengi de harika.Ellerine sağlık

NuR dedi ki...

Valla çok hoş olmuş...Bütün o olumsuz çalışma şartları, seni fazla etkilememiş. Neticeye baksana..Havva güle güle giyinsin, seninde ellerine sağlık.
Sevgiyle kal.

acemice dedi ki...

yapanamı yaptıranamı bakmak lazım bilmiyorum ama sonuç harika ellerine sağlık, havvada sağlıkla giysin...

Tuhfe dedi ki...

Çok güzel olmuş, Havva çok şanslı, yandın artık bir kaç tane daha dik der şimdi :) Ellerine sağlık.

Adsız dedi ki...

CEBRENDE OLSA COK GÜZEL OLMUS ELİNE SAGLIK HAVVA İYİ GÜNLERDE GİYSİN SEVGİLER

Serra dedi ki...

Havva sana sesleniyorum, sen simdiden obur yaz icin calismalar basla, Nazli ancak bitirecek. Bir tanesini de bana sakla gomleklerin olur mu? Nazli harikasin, inan cok ogrnemek istedigim bir sye dikis dikmek ama nasip diyorum. Benim de anneannem terziymis vaktiyle. Annemlere diktigi elbiseler filan oyle guzel ki, ama simdi kendi tabiriyle pijama bile bicemiyor.

manolya dedi ki...

Harika olmus ellerine saglik. Dikise ben de çok özeniyorum ama çok da sevmiyorum açikçasi. Belki sana özenir kollari sivarim.
Sevgiler

Adsız dedi ki...

slm milletttt ben basınızın belası havva bilmeyenler için söyliyim nazlının kardeşiyim.evet bu gömmlek yaklaşık mayıs ayında başlanmış olup şimdi bitti.herhalde ablama bu kadar baskı yapmamın sebebini anlamışsınızdır:)bu gömlek dikilmeye başlandığında ben daha kiloluydum ve bittiginde gömlek o kadar bol olduki 5 cm daraltmak zorunda kaldım:)))))bir zamanlarda bana süyeter örmeye kalkmıştı... yaklaşık 2 sene önce ve o süyeter artık tarih oldu :)))))

akçahan dedi ki...

Nazlı ellerine sağlık.Havva güle güle giy.Bence Sen sabırlı bir kızsın.Ama sonucu güzel olmuş.Sevgilerimle.

nagice dedi ki...

Varya ..süper görünüyor.ellerine sağlık.Havva güle güle kullansın...

029 olarak dedi ki...

bayıldım, bayıldım. vallahi nasıl yapıyorsunuz bunları anlamıyorum hiç.

Adsız dedi ki...

Ellerine saglik cok güzel olmus
Havva güle güle giysin