Pazartesi, Eylül 19, 2005

Şıkı Şıkır ve Çıtı Pıtı


Annemlerde gerçekleştirdiğimiz son sandık karıştırma olayında 2. bölüm...
Havlu kenarı olarak yapılmış ama farklı yerlerde de kullanılabilinir. Mesela, kumaş kenarına çekilerek bir masa örtüsü olur, bohça kenarı olur, kayrola takımı olur. Tabi farklı tasarımlarda da kullanılabilinir şu ana aklıma gelmeyen.




Yakından

Bu çıtı pıtı örneği annem çok severmiş, o yüzden de bunu hiç birimizin çeyizine koymamış ( bende yok mesela, Havva'ya da vermeyecekmiş, muhtemelen Esra'da da yok, hatırlamıyorum çünkü. ) E anne madem seviyon kendin kullan. Ben bi güzel pikolayayım sende şööööyle seriver kayrolaya...



Yakından

6 yorum :

Adsız dedi ki...

Annenin ellerine saglik.Cok guzel olmus.Ne varsa eski kadinlarda var diye bosuna söylemiyor büyüklerimiz

Serra dedi ki...

Ikisi de cok guzel ama ben usttekini ilk defa gordum ve cok degisik geldi bana. Artik hanginiz kaparsa annenden gule gule kullansin.:)) Yoksa birakin bir kere de kadincagiz mutlu olsun. Dedigin gibi cek pikosunu da sersin, sonra baksin karyolada ne guzel ormusum diye.

Tuhfe dedi ki...

Nazlııı, bunlar ne kadar güzeller! özellikle şıkır şıkır olanı harika! Gerçekten kendi kullansa da annen evde kargaşa çıkmasa değil mi! :))

Adsız dedi ki...

ikisi de güzel. özellikle şıkır şıkır..

Adsız dedi ki...

kız anneleri kızlarını evlendirene kadar hiçbirşeylerini kullanamaz hep kızımın olsun.der.artık sizlerde annenizi süsleyin sevgili Nazlı çekiver pikosunu kullansın annen sayende.ellerine sağlık.annen kimbilir sizlere neler yapmıştır.Allah sağlıklı hayırlı ömürler versinde iyi günlerde kullansın.

Adsız dedi ki...

ablacim ben esra (kardesin).annemin sandigini karistirirken yaninizda olmak isterdim.severim oyle seyleri bilirsin.ustteki ornegi hic gormedim.anlasilan annemiz bize bunu vermemek icin gostermemis :).annecim gule gule kullan.