Pazartesi, Ağustos 29, 2005

Artık Tatil Bitti


Sonunda döndüm. Döndüm ama öyle çok fazla malzemem yok elimde. En çok Esma'nın fotoğrafını çekmişim tail boyunca. Zaten bu tatilden elimde kalan en değerli şeyler o resimler... O gittiğinden beri resimlerine ve videolarına bakıyorum her gün bi fasıl. Tatil dönüşümüde o resimlerden bi karma ile açmak istedim blogumu. Umarım iyi etmişimdir.





Tatil boyunca internetten bi hayli uzak kalmışım. O nedenle sabahtan beri internette dolaşıyorum. Gerçi fırsat buldukça girmeye çalışıyordum ama yeterli olmuyordu. Bu tatil boyunca ne yaptığımı soracak olursanız söyleyeyim; ilk 14 günümü kızkardeşim ve onun bıcırığı dünya tatlısı Esma'ya ayırdım. Sonra ise hemen her çalışan bayanın ilk bulduğu tatil fırsatında yaptığı gibi evimi temizledim. Sonra yazlığa gittik. Sonra çalıştığım için her görüştüşümde bana fırça atan akrabalarıma gittim ( ki hala bitmiş değiller ). Sonra da çeşitli semtlerin pazarlarını gezdim, falan-filan. Yaklaşık 40 günlük bi tatil yaptım ama bana çok kısa geldi.

Bu arada boşta durmadım tabi. Anneme bir etek diktim, ikinciside yolda. Bir pardesü diktim, astarı kaldı. Birde gömlek dikiyorum ama yarım kaldı. ( Zaten yarımlarımla başım dertte bide onu bırakmayayım. Hemen en kısa zamanda bitirmeliyim ). Dikişle alakası olmayan ben neredeyse usta olup çıktım, şuncacık zaman içerisinde diktiklerime bak. Evet, en kısa zamanda resimlerini yayınlayacağım.

Tabi dantelde yaptım bu tatilde, 3 parçadan oluşan (daha son parçası oluşmadı, oluşacak ) yatak odası takımı yapıyorum. 2 parçası bitti 3. ve büyük olan parçadayım şu an, bitince yayınlayacağım ( biterse tabi. Kısmet olmuyoda hiç. O da yarımlarım arasındaydı ah bi bitse diğerlerine geçeceğim. )

8 yorum :

Serra dedi ki...

Hosgeldin Nazli. Dolu dolu bir tatil gecirmissin, ne guzel. Tum bu yaptiklarini gormek icin sabirsizlikla bekliyorum. esma ile acmaman ben sevindim, sabah sabah bir guzellik gordum, mutlu oldum. Allah bagislasin pek tatli yigenin.

incikboncuk dedi ki...

Hoşgeldin. Esma çok şekermiş, çok da güzel pozlar vermiş, biraz numaracı galiba ;)

Tuhfe dedi ki...

Hoşgeldin Nazlı. Tatilini güzel değerlendirmişsin. Yaptıklarını merak ettik şimdi. Yeğenini Allah nazarlardan korusun, çok tatlıymış gerçekten.

saadet dedi ki...

nazlı hoşgeldin.
artık bizede dikiş öğretirsin değil mi :)

nagice dedi ki...

hoşgeldin nazlıcığım.artık herkes geliyor ne güzel.esma süper.yerim ben onu...

pınar dedi ki...

hoşgeldin nazlı. tatildeyim yazısını görmicez artık:) ne güzel...

Nilüfer dedi ki...

Hoşgeldin Nazlı.Esma'da çok sevimli.

Rengarenk dantel dedi ki...

artık geldim. elimden geleni yapacağım sizi yanlız komayacağım buralarda... :)