Cuma, Mart 25, 2011

Soğumayan Çorba :)


Soğuk kış günlerini geride bıraktık ama böyle bi çorba her zaman istenir diiimiii?
Fatma hanım bana emeksensin deki dükkanımdan ulaştı. Oradaki özel yapım önlüğü satın aldıktan sonra kendisinin nasıl bi tema istediğini sordum ve beraberce ürünü tasarladık. Normalde bir haftada hazırladığım ( çalıştığımdan malzeme tedarik etmem zaman alabilir diye fazla belirtiyorum ) özel temalı önlüğü 4. gününde kargoya verdim. Sanki alıcı gibi bi heyecan bi heyecan beklemeye başladım. Benim heyecanım acaba Fatma hanım beğenecek mi memnun kalacak mı heyecanı tabi. Kendisi memnuniyetini güzel mesajlarıyla belirtince bi rahat nefes aldım. Çok ama çok, en ama en güzel günlerde kullanılması duası ile bende kendisine teşekkür ediyorum...



Hep yapmak istediğim bi temalardandı, Fatma hanım sayesinde ilk deneyimim oldu çorba temalı önlük...



Bu arada resimlerin acemiliği için çok çok özürlerimi belirteyim. Kargo şirketine rica ettim beni beklediler, daha fazla bekletmememk için çabucak çekiverdim. Bide o arada makinenin şarjı bitti haaa oda var. Kargoya gitmem daha bi komikti bi tane araba minibus-otobus-taksi neim geçmez mi yaaa...



Satın almak için buraya tıklayıp üzretsiz üye olun. Kolay ve güvenli alışveriş yapabilirsiniz...

Ha bu arada bana yeni ciciler geldiii teeee Avustralya'dan, Esraaaam çok tençüüü kardeşim benim. Çok beğendim kumaşlarımı ve bone folder ( katlama kemiği ) mi :)



SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

5 yorum :

Adsız dedi ki...

rica ederim ablacim..begendigine sevindim..gule gule kullan..opuyorum

Hale dedi ki...

Kumaslar, ve onluklere bayildim. Gercekden harikalar. Bende birgun el atmayi dusunuyorum ama becerebilirmiyim bilmiyorum. Orneklerinizden faidelenecegim insAllah.

Selamlar ...

Rengarenk dantel dedi ki...

çok beğendim ewet güle güle kullancam da bi kıyabilsem, tekrar çok tençü esracım...

hale küçük parçalarla başlayın eminim yapabilirsiniz :) takıldığınız yerde bana dönün yardımcı olurum...

nermin dedi ki...

hediye (kırmızı) kumaşların satılığa çıkarılması enteresan....hem de toplam 1,5 metre 100 lira, iyi iş...

Rengarenk dantel dedi ki...

aynılarında getirtme imkanım olduğundan bu bahiste geçti. ayrıca hedşye kumaşları buşekilde olmasada kullanarak satacaktım değşen bişey olmayacaktı. fiyatının 100 tl oluşu australyada kumaşın ucuz olmayışı ve en çokta kargo bedelinin yüksek oluşundan kaynaklanıyor.