Pazartesi, Eylül 15, 2008

Kurdele İşi Ve El Nakışı


Bitireceğim bu resimleri söz verdim...

















Yapanların ellerine sağlık diyor tekrar tebrik ediyorum...

18 yorum :

NuR dedi ki...

Her biri ayrı güzel, yapanların eline sağlık. Sergilerde fotoğraf çektirmiyorlar, ismek'i kutluyorum valla
Sevgiyle kal

Rengarenk dantel dedi ki...

evet bu konuda ismek i bende kutluyorum izin veriyorlar...
o güzellikleri görüp kaç kişi heves edip başlıyordur kurslara...
benim gibi heveslenip gidemeyende vardır tabi :)

Unknown dedi ki...

şu pırıl pırıl,göz nuru işlere birkaç satır yazmadan gidemedim.hepsi birbirinden güzel.emek verenlerin elleri dert görmesin.el emeği öyle değerliki benim için..hayranlıkla izledim resimleri.harika bir paylaşım.teşekkürler..güzel günler diliyorum..

nazardeğmesin07 dedi ki...

iyi geceler güzel çalışmalar var maşallah rengarenk hepsi el emeği göz nuru yepanların ellerine sağlık.. http://nazardeymesin07.blogspot.com

nazardeğmesin07 dedi ki...

SELAM ARKADAŞIM gerçekten okadar nefis olmuşki resimde çok net çıkmamış evet yeşil zemin bütün örülüyor sonra üzerine papatyanın yaprakları tek tek örülüp dikilirken az bir açıklıktan elyaf doldurum dikişi bitiyor dal kısmında elyaf yoktu yaprağıda aynı şekilde elyaflı birde benim http://nazardeymesin07.blogcu.com adresimde kardeşim yapmıştı bir benzerini dal yaprak yapmamış ipi iki kat uzunca bir zincir çekerek ara süslemesini yapmış belki bir fikir olur diye verdim adresi kolay gelsin. bitince yayınlarsın artık bekliyoruz. ayrıca ekledim seni listeme sende eklersen sevinirim.

nazardeğmesin07 dedi ki...

hayır hertarafı örgü şişleriyle istersen tığla yap ama biraz kaba olur bence..

Rengarenk dantel dedi ki...

çok teşekkür ederim, verdiğin bilgiler için...

nazardeğmesin07 dedi ki...

Arkadaşım hayırlı cumalarr http://nazardeymesin07.blogspot.com

Nur dedi ki...

Merhabalar böyle nakışa dikişe kurdela işlerine hep bi merakım var, zamanım olursa mutlak kurslarına gitmek istiyorum yapanların ellerine gözlerine saglık..

Ayrıca http://www.copyscape.com/ bu siteye adresinizi girdiginizde çalıntı yazıları buluyor tavsiye ederim...
Gerçi bulsak nolacak dediginiz gibi önüne geçmek çok zor ama yinede hırsızlık, yapanın yanına kalmamalı...
Sevgilerimle...

Marifetane hobi dedi ki...

bunlar çok güzeller yapanların ve sizin ellerine sağlık..hayırlı geceler arkadaşım bu güzelliklere baka baka içim gitti..

Adsız dedi ki...

merhaba,
Bu gün mesajınızı okudum
fakat hangi resimi anlayamadım
birdaha bakıp bana haber verebilir misiniz...rica etsem...Bu arada hoşuma giden şeyleri topluyorum...benim için farketmez.
üstten 2. demişsiniz ama hangisi anlayamadım

Adsız dedi ki...

evet yorum yazdıktan az önce sizin sayfanıza baktım .21 ocakta İSMEK'te çekmişsiniz.Bende dediğim gibi kırlenti çok sevmiştim resmi.öylesine almıştım.istemiyorsanız silerim.
hoşuma gitmişti izin verirseniz blogunuzun ismini yazarak resimler kalsın yada siz bilirsiniz...benim için farketmez ,iyi günler diliyorum.

simayhobievi dedi ki...

Alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Allah (c.c.)'a hamd olsun. Salatü selam alemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.) ve tüm inananlarin üzerine olsun.
KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN DUALARIMIZ KABUL OLSUN

Adsız dedi ki...

ALLAH'TAN TÜM DUALARINIZIN KABUL OLMASI DİLEĞİYLE KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN SEVGİLER....
Aliye

Adsız dedi ki...

İsmek bu ya...
Gerçekten çok başarılılar.
İlk önce Hocalarını sonra kursiyerleri, en son olarak da bu güzellikleri bizlerle paylaştığın için tebrikler ve teşekkür ederim...

hobilerim dedi ki...

ismek sergilerigerşekten çok güzel oluyor.geçtiğimiz yıl ben de feshanedeki sergiye gitme çansı buldum ve hiç ordan çıkmak istemedim.emeği geçen herkesi kutluyorum.ayrıca siteniz çok güzel.ben de beklerim.
www.murelce.blogcu.com

Argery Araya C. dedi ki...

Hoy me he dado un gran paseo por tu blook , y e quedado impresionada con sus bordados,no hay palabras de exprecion ante tan lindos trabajos felicitarla no es suficiente, eres un genio para bordar que Dios te bendiga.

Remziye Nakış dedi ki...

Çok güzel işleriniz varmış elinize sağlık. Benim ve öğrencilerimin işlerini paylaştığım bir adresim var ilgilenirseniz buradan RemziyeNakış beklerim..