Pazartesi, Ocak 21, 2008

Kurdele Nakışıları


İsmek sergisinden irice bi kurdele nakışı demeti yaptım blog takipçilerime. Ne bitmez resimlermiş be! Ben bile şaşkın haldeyim. Artık iri iri demetler halinde bunları bitirmeliyim. Yoksa yeni bişeyler üretebilmem için beni dürtükleyen bişey kalmayacak uzunca bi süre...






6









Teknikleri hakkında sormak istedikleriniz olursa bildiklerimi paylaşmak için hazır olacağım :)

15 yorum :

Adsız dedi ki...

Kurdele nakışı hiç yapmadım, yapmayı da düşünmüyorum doğrusu ancak bu güzelliklere bakmaya da doyamıyorum. Onun için demetler halinde sunmanız çok sevindirici oluyor. Sevgiler.

NuR dedi ki...

Nazlıcım, harika görünüyorlar, yapanların ellerine sağlık, sen de sağolasın, iyi haftalar
Sevgiyle kal

Rengarenk dantel dedi ki...

DEMET DEMET OLSUN DİMİ BENDE SEVDİM BU İŞİ :)

Adsız dedi ki...

çok sağolun bana yardımcı olduğunuz için.dediğim gibi daha çok yeniyim bakalım zaman ne göstercek.kurdale nakışlarınız çok güzel olmuş,gerçekten bunları kullanmak yazık olcak,sevgilerimle yıldız.

Serra dedi ki...

Yasadik yasadik. :) hem demet demet olmasina, hem sen de baska seyler yapican bize gostericen diye.

Melek* dedi ki...

ay ne mahatret böyle ellerine sağlık biraz masraflı olyordur heralde sevgiyle

Admin dedi ki...

AMMAAAN NE GUZEL ORTULER NAKISLAR BOYLE, GOZUMUZ GONLUMUZ ACILDI NAZLICIM SAGOLASIN ARKADASIM. UZUN ZAMANDIR YOGUNDUN AMA PIR DONDUN CANIM. BU EMEKLERI DOKEN ARKADASLARIN ELLERINE EMEGINE SAGLIK, IYI GUNLERDE KULLANMAK NASIP OLSUN.
SEVGILER SELAMLAR

Adsız dedi ki...

merhabalar ben bayıldım bunlara.tebrik ederim .zaten kurdele nakışını çok seviyorum.teşekkürler bu güzellikleri paylaştığınız için.bloguma beklerim.sevgiler.

Adsız dedi ki...

Aman ne güzel, benim gibi kurdele nakışına kafayı takmış birisi için ne güzel modeller sunmuşsunuz:) Nette model bulmak o kadar zor ki, bunun için teşekkür ediyorum. Ayrıca ISMEK sergisi de eserleriyle dudak uçurtan cinsinden olmuş:) Modelleri uygulayanların ve tabi ki bizlere sunan sizin ellerinize sağlık. Sevgiler:)
www.aycakizilkaya.com

Adsız dedi ki...

hepsi birbirinden güzel .ellerinize sağlık

Adsız dedi ki...

HEPSİ BİRBİRİNDEN HARİKA BUNLARI ÜRETEN OLUŞTURAN VE SUNAN GÜZEL ELLERE SAĞLIK BENDE YENİ YENİ MERAK SALDIM KURDELA İŞİNE İNŞALLAH SİZLER GİBİ GÜZEL VE GÖZ ALICI ŞEYLER YAPABİLİRİM SAYGILARIMLA......

Asancak dedi ki...

e insan becerikli ve hamarat olunca böyle güzellikler çıkıyo tabi ortaya. bu yetenekten neden bende eser bile yok anlamıyorum.yani insan hiç mi soya çekmez :))

canım. tebrik ederim seni hem blogun hem de yaptığın güzel nakışlar, el işleri için.

Adsız dedi ki...

urettiklerınızı ucretsız sergılemek ve satabılmek ıcın www.storetr.com adlı sıteyı onerırım.bazı blogcu arkadaslarımız dukkanlarını actılar ve satısa sundular.

Adsız dedi ki...

ya nasıl yapıyosunuz bunları ya valla insan beceriksiz olduğunu düşünüyo bunları görünce gerçi ben 16 yaşındayım hala bilmiyorum örgü örmeyi falan ama öğrenmek isterim hemde çookk sana blogger adresimi vereyim:www.suskokona.blogspot.com

Adsız dedi ki...

You could easily be making money online in the hush-hush world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat seo world[/URL], It's not a big surprise if you have no clue about blackhat marketing. Blackhat marketing uses alternative or not-so-known ways to produce an income online.