Salı, Kasım 06, 2007

O Şimdi Hasta :(


İğne oyası ustası halam Nadire sultan açık kalp ameliyatı ( baypas ) geçirdi. Aslında 10 günü geçti, bir haftada çıkacaktı ama sanırım hem kilolu hemde şeker hastası olunca durum zorlaştı. Halacım sen o yatağa pek yakışmıyosun elini çabuk tut, seni bekliyoruz :)



Halacım, yemek yemelisin unutma, yemezsen iyileşemezsiiiin...

8 yorum :

Adsız dedi ki...

slm millet.ewet ne yazıkki halamız hastanede ama iyi olucak inş.ağrısı oluyo ve elimden bişi gelmiyo ne yazıkki:(((en kısa zamanda iyleşip evimize gelicek ben çok inanıyorum.sende inan halacım olurmu bak havluların bile öxlemiş seni...

Serra dedi ki...

Acil sifalar dilerim, insallah kisa surede turp gibi ayaga kalkar; guzel islerinden orneklerle geri doner.

Serra dedi ki...

Acil sifalar dilerim, insallah kisa surede turp gibi ayaga kalkar; guzel islerinden orneklerle geri doner.

Admin dedi ki...

Canim cok cok gecmis olsun Halacigina. Allahtan acil sifalar dilerim. Kalp ameliyatindan 15 gun sonrasi boyle zordur ama bol bol bir seyler yedirmeye calisin, insallah daha sonra turp gibi olacaktir inaniyorum. Daha once yakinlarim gecirdi oradan biliyorum.
Selamlar sevgiler nazlicim.

Nalan Kaplan dedi ki...

Nazlı'cığım acil şifalar dilerim,çokk geçmiş olsun!

Begüm dedi ki...

Geçmiş olsun.Benim babannem,dayım ve babamda baypas oldu hepside çok iyiler inş senin halandaiyileşecektir.Allah'tan acil şifalardilerim onlar için.

Adsız dedi ki...

ula pacı benum hakkumda da bazı seyler yazayısun teluf hakkı alacagum haberun olsun.baba na benze başkasına benzeme
baban

NAZLICA dedi ki...

Nazlıcığım çok geçmiş olsun. Ameliyat olabilecek durumda olması bile şans. İyileşecek merak etme. Ben kalp ameliyatı olanlara, rektefiye oldun, 0 km. ne güzel diye takılıyorum. Tez günde eski yaşamına döner dilerim. Sevgiyle canım.