Pazartesi, Kasım 19, 2007

Beyaz İş


Sizleri fazla merakta bırakmamak için, taze çıkmış 3. parçayı ütüleyip resimledim. Bir parçası dantel biri beyaz iş olacak olan bu örtü fiskos niyeti ile başlanmıştı. Artık masa üzeri için olacak. 2003 yılında başladığım bu 3 . parça maşallah 2007 sonunda bitti. 2012 de toplam bitiş tarihi olur heralde :) ben 4 parça beyaz iş yeter sandım ama sanırım 5 parça olacak. Olsun çoğu gitti azı kaldı değilmi?



Umarım kendisine niyet başladığım kardeşimin gelişine kadar bi parça daha yapabilirim. ( 18 aralık 2007 de gelecek ) gidişine kadarda diğeri. İşte bitiii. Ama lafla tpeynir gemisi yürümüyoor, iş lazım işş.



Hadi bana Allah yardım etsin :( bana güç verecek yorumlarınızı esirgemeyin nooolur. Hem bitsin reimli ( yada video ) beyaz iş nasıl yapılır gösterecem :)

15 yorum :

Adsız dedi ki...

Nazlı hanım , ellerine sağlık. Çok güzel olmuş.İyi günlerde kullan.Başlamak bitirmenin yarısı. Çoğu bitmiş azı kalmış zaten
:-)
Betül İÇÖZ

Adsız dedi ki...

canim ellerine saglik harika oluyor nefis bir beyaz is allah ellerine valla esas gozlerine kuvvet versin bitirmissin nerdeyse cok sansli kardesin var keske benimde ablam olsaydi

NuR dedi ki...

Ellerine sağlık canım, kolberleri harika görünüyor, ben de beyaz işi çok beğenirim, güle güle kullanılsın
Sevgiyle kal

Admin dedi ki...

Canim benim yaa buna yorum yazilmazmi, ellerine saglik, abartmiyorum desenin harika olmus isciliginde, hani dantel anglezi hatirliyorum da:)))
Nazlim neden 2012 yili, bu 2012 beni urkutuyor, kesinlikle o tarihte ulkemde olmak istiyorum:)) sen yinede bunu o kadar beklemeden bitir de gorelim ne olur ne olmaz.
Sana kocaman sevgilerimi ve selamlarimi birakiyorum, kolay gelsin hamarat arkadasim...

Adsız dedi ki...

Sende bu yetenek,bu beceriklilik varken değil o tarihe kadar bitirmek,2.sine bile başlarsın,HADİ NAZLI ABLACIM GÖSTER KENDİNİ,SANA GÜVENİYORUM,ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN:)))

incikboncuk dedi ki...

zor bi desen gibi görünüyor. Ama bitince eminim nefis bir çalışma olacak. 2012 olmadan sen çoktan bitirirsin.

çook kolay gelsin

Adsız dedi ki...

Gerçekten süpersin Nazlı. Bu işi yapmak harbiden marifet ister. Ellerine yüreğine sağlık. İyi pazarlar.
Sevgiler,

www.berrince.com

Esradan dedi ki...

merhabalar,açıkcası beyaz işten pek hoşlanmazdım ama bu muhteşem olmuş gerçekten çok güzel,benimde sitemi ziyaret edip yorum bırakırsanız sevinirim,ellerinize sağlık teşekkürler.
esradan.blogspot.com
metinkasim.blogspot.com

İkisi Bir Arada dedi ki...

uzun zamandır yazamadım yorum özlettim kendimi ama kendi siteme bile yazamadım. sana sıra gelsin neyse bosver yine görüsürüz. ;)

aYşEsEnA....

Adsız dedi ki...

Canım merhaba.
Yapım aşamaları bölümüne , dikiş makinasının iplik ayarı, dikiş,ilik açma, piko aparatlarının kullanımı ile ilgili bilgiler verirsen çok sevinirim. Daha önceki yazışmalarımda da söylemiştim. Sınger Yoknazım var ama kullanımını bilmiyorum. Ya iplik topluyo ya kırıyo.:-(((
Mesajı okuyan bir başka hanım arkadaşta yardımcı olursa çok sevineceğim.Sevgiler canım
Betül.

saniyesultan dedi ki...

ellerinizesağlık

Serra dedi ki...

Sen bunu bir azimle bitirirsin insallah, hem de sana kocaman masallah. Cok guzel bir sey olmus, beni de heveslendirdin. Ne o oyle dukkanlarda sattiklari, bunun yaninda beyazis mi denir onlara. Ozellikle deseni cok hos olmus.

Admin dedi ki...

Nazlim nirelerdesin, halacin nasil oldu, merak etmeye basladim, bir iki kelime yazabilirsen, iyi oldugunu bilelim canim benim, opuldunuz...

Adsız dedi ki...

Merhabalar canım ellerine sağlık ne güzel oolmuşlaaaarr.Ve çok titiz bir çalışma olmuş inşallah diğerlerinide bir çırpıda bitirirsin.video kaydınıda bekliyorum sevgilerimi bırakıyorum öpüyorum seni Aliye

Adsız dedi ki...

Ayol bu örnek bitmez:)) Bu nasıl güzel, nasıl ince ince işlenmiş, ne kadar çok tekniği bir arada barındıran bir model böyle...
Ve o kadar güzel işlemişsin ki ellerin dert görmesin.
İnci gibi dizmişsin...
Bunun yapımı da eminim ki çok zordur.
Maşallah maşallah...

www.aycakizilkaya.com