Perşembe, Kasım 01, 2007

Beni Gidi Beniiii


Ne karıştırıyorum gene? Yok walla bu sefer masumca bişey. Geçmişi tazeleyip nakış yapmaya başladım son zamanlarda. Yeni başladığım bi iş değil, kızkardeşim Esra evlenirken ona çeyiz niyetine başlanmış ancak bitirilememiş bi örtü. Ama nasıl bitsin çok ağır bi örnek. Neyse geçen sene dedimki bari bitireyimde Esma kızına çeyiz olsun dedim, yine bitmedi hatta Zeynep doğdu. Bu seferde bari zeynebimin olsun diyorum ama en iyisi KISMET demek galiba :)



Eğer günün birinde biterse bitmişini göreceksiniz, ama yok biz bitmedende görelim derseniz o zamaan parça da gösterebilirim. Bu örnek beyaz iş ve sarma tekniği ile parça parça yapılıp dantelle birleştirilecek, Allah naasip kısmet ederse :)
Esraa bana kızmaaa ( esra aralıkta avusturalyadan gelecek tahmini 2-3 ay kalacak o gelene kadar bitirmem gerek yada o tekrar dönene kadar bana dua edin )

Not : Bu arada Fotoğraflar bölümü beykozdan mahsuller ile güncelleniyor, güncellendi bile ...

7 yorum :

Adsız dedi ki...

slm millet ben havva(karga).ewet ablamında dediği gibi bu nakış işi esra ablamın ceyizineydi gördüğünüz kibin hala biticek:)sonra bana dioki çeyizine bişi yapıyım siz söyleyin kabul etmemekte haksızmıyım:))))

Rengarenk dantel dedi ki...

bi hakkın vardı onuda kaybettin şimdi. otur ağla :)

Serra dedi ki...

Ben bitmisini cok merak ettim, lutfen cabuk bitir. Otur evde iki gun diycem de bu iki gunle bitece kbir is olsa zate nsimdiye bitirirdin. Kolay gelsin ne diyeyim

Admin dedi ki...

Inanmiyorum sana nefis bir sey bu lutfen parca resimleri de ekle. Selamlar, sevgiler.

Adsız dedi ki...

Ooo süper bir iş bu. Bence bu iş bitince paylaşılamayacak gibi :)

www.berrince.com

NAZLICA dedi ki...

Nazlıcığım o kadar zor ve incelikli bir işe başlamışsın ki ne diyebilirim, ellerin dert görmesin. Umarım biter. Ama bir nasihat böyle ağır işler başlayarak milleti beklentiye sokma, sen zor durumda kalırsın. Kolay değil bu işler. Nasıl öğrendin bunları. Sevgiler gönderiyorum.

Adsız dedi ki...

Selam canım nasılsın umarım iyisindir.Çoktandır gelemedim Ancak geldim bu kezde senin yorum kutusunu 3. denememde açabildim. Nedendir bilmem.Aşağıda yayınladığın kumaş boyamalar, buradaki beyaz iş gerçekten çok güzeller.Bende İsmek kursiyeriyim biliyorsun.İsmekte çok değerli hocalar var eserleride son derece güzel oluyor tabiki.Ayrıca senin çalıştığın beyaz işde çok güzel bitmişinide bekliyor olacağım. Ve üstte halan ameliyat olmuş geçmiş olsun. Acil şifa dileklerimle seni öpüyorum. Aliye.