Perşembe, Eylül 27, 2007

4 Küçük Kuzenin 2 Büyük Sitesi


'Nazlı yengee noolur yardım et bizde site açalııım' ve benzeri yakarışlardan sonra beraber giriştik bu işe. 'Tamam' dedim ve kayıt işlemlerini yaptık beraber. Ha! Tanıştırmadım, eşimin tontiş yeğenlerinden 4 tanesi bunlar, kardeş gibi büyümüş ama iki-iki kuzenler. İkisi bir blogu, ikisi de diğer blogu yapmak istediler. Önce kim kiminle blog hazırlayacak onu seçtik. Şimdi en ayrıntılı şekilde şöyle yazabiliriz ; Ayşe Sena ( büyük kardeş 7. sınıf okuyor ) ve Fatma Zehra ( küçük kardeş 5. sınıfta ) birde Hatice Kübra var ama o blog hazırlayamayacak kadar küçük ( en küçük kardeş -blogla ilgisi yok ama geçemedim anmadan-). Şimdi diğer kardeşlere geçelim, Ayşenur ( büyük kardeş 6. sınıf okuyor ) Zeynep Betül ( küçük kardeş 5. sınıfta ). Kardeşlerle tanışıp anladıktan sonra asıl karışık mevzuya gelelim. Kaç kere dedim 'kardeş kardeş hazırlayın kafam karışıyo' yok illa 'biz böyle istiyoz' dediler. Ayşe Sena kuzeni Zeynep Betül'le ortak oldu. Ayşenur da kuzeni Fatma Zehra ile ortak oldu. Özetlersek İki büyükler iki küçük kuzenleri ile ortak oldular. Ayy yine kafam çorba oldu. Doğru yazdım dimii? Doğru doğru.



Üstteki Ayşenur ve Fatma Zehra'nın Paylaşımlarımız adlı blogu...



Bu üsttekide Ayşe Sena ve Zeynep Betül'ün İkisi Bir Arada adlı blogu...

Okullar başladı dersleri yoğun pek güncelleyemiyorlar ama yorumlarınız onları belki hareketlendirir ha! ne dersiniz...

4 yorum :

İkisi Bir Arada dedi ki...

nihayet reklamımızı yaptın. site sakinleri açın sitemizi he. yukarıda ikisibiraradaya tıklayın yeter. hoşçakalın.

NuR dedi ki...

Sevgili Nazlı,
Küçük yeğenlerin sitesi hayırlı olsun, şimdi gidiyorum ziyarete. Hayırlı Ramazanlar vede hayırlı kışlar dilerim.
Sevgiyle kal

NAZLICA dedi ki...

İkisi bir aradayı gelecek yıllarda merak ediyorum valla. Şimdiden blog ve internetle bu kadar istekli ilgilendiklerine göre. Çocukları heveslendirmek için çabaların övgüye değer. Hayırlı uğurlu olsun. İyi bir hafta dileğiyle Nazlı

İkisi Bir Arada dedi ki...

gerçekten bizi şımartıyosunuz.yorumlarınız için teşekkürler. ama bu yorumları ikisi bir aradaya yazarsanızda çok mutlu oluruz. bu arada tekrar thank you rengarek yenge.
a.sena