Cuma, Haziran 15, 2007

Dantel Anlatımı

13.06.2007 gününün sabahı iş yerine geldim hemen bilgisayarımı açıp e-postalarıma baktım ( hersabah yaptığım gibi ). Blog a gelen yorumlar da e-postama geldiğindne ilk postalarıma bakarım. İsmini yazmayı unutan bi arkadaşımız yolladığı yorumda :

" Merhabalar RENGARENK NAZLI!.bloğunun yeşil incili havlu kenarını gördükten sonra takipçisi oldum.açıklaman icin tesekkür ederim.yalnız üstteki örneği de aynı şekilde açıklayabilirsen minnettar kalıcam.bunun gibi havlu dantellerine çok ihtiyacım var.(EN YAKIN ZAMANDA)Yardımın için şimdiden teşekkür ederim.Çalışmalarında başarılar dilerim."


diyordu. Parantez içinde 'en yakın zamanda' demiş ya bundan yakını olamazdı. Doğrusu şanslı, makinem yanımda, tığ ve ip de var ( yine yeşil olacak ama napiim o benim deneme ipim ) en önemlisi vaktimde var ertelediklerimi saymazsak. Neyse Başladım yapmaya. Ertesi gün -yani dün- yine postalarıma baktım her sabah gibi, ismini yazmayı unutan Pelin ( aynı örneği sormasından anladım ki o pelin, yorumu görmemiş olabileceğimi düşünmüş olacakki bu sefer işini sağlama almış ) e-posta atmış. Hemen cevap yazdım. O'na anlatımı hazırladığımı, yayınlamamın akşamı bılabileceğini söyledim. O'da sabırla bekledi. Bu arada biraz yazıştık ve sanırım arkadaş bile olduk :)

Hangi örnekten bahsettiğimizi merak edenler tıklayabilirler...


Resimli açıklamalı anlatım Yapım Aşamaları bölümünde, kalıcı bağlantı için tıkla.

3 yorum :

NuR dedi ki...

Sevgili Nazlı,
Bu modeli buz dolabı örtüsü:)) adı altında yaptırmıştı anneciğim bana da, çeyiz diye...Kimbilir hangi bohçaların içinde nerelerde duruyor. Resimli anlatım çok güzel olmuş, değişik bir modeldir. Bu ara da halanın ellerine sağlık, iğne oyaları çok şeker. Haftan iyi geçsin
Sevgiyle kal

NAZLICA dedi ki...

Sevgili Nazlı; daha önceki yorumumda da söylemiştim çok güzel bir örnek, tekrar görünce anlatımını sevindim canım. Yapmak şart oldu, sıraya koyalım en iyisi. Teşekkürler. İyi bir hafta dileğiyle sevgiler.

Serra dedi ki...

ben de cok sukur havlu kenari olarak yaparak hevesimi aldim azicik bu ornekten. Boyle degisik birsey gorup de yapmazsam, icimde kaliyor.
Anlatim gene harika, da eee olmayii boyle hep yesul.