Pazartesi, Ağustos 21, 2006

Halamdan Örnekler -2-


Halamdan havlu örneklerine devam ediyoruz. Herkesçe bilinen bir örnek ama farklı olarak inciler ve kurdele ile süslenmiş şirin bi havlu.

Süsleyen Elif, ören ise halam Hasibe sultan :)

Tonton halacım seni çok seviyoz biz....




Bu arada unuturmuyum Elif'cim tabiki senide çok seviyoz...

Havlu danteli örneğinin göbek kısmı yakından...

Havlu danteli örneğinin uc kısmı yakından...

Örnekte merak edilen, takılınan bir yer olursa yardıma hazırım...

9 yorum :

NAZLICA dedi ki...

Nazlı;Halan çok güzel şeyler yapmış. Göbek kısmı dantelini çok beğeniyordum ben, sağolsun Münevver tarif etti.İncilerle de bütünleşince harika olmuş.İyi günlerde kullansınlar.

Serra dedi ki...

Benim de cok begendigim bir ornek, eksik kalmayayim diye bir de ben ordum boyle ucgen parcali. Bu arada Nazli'nin sayfasinda sana laf attim, haberin ola.:)

Beyaz Zambak dedi ki...

Nazlı dantel örneklerin çok güzel ben arada sırada dantel örerim hatta yarım örneklerim bile var. Çalışmalarında başarılar dilerim.

nagice dedi ki...

hepsi birbirinden güzel.ellerine sağlık halacığının..

Adsız dedi ki...

bu nee yawwww bos bos cok bos
EsSo

Rengarenk dantel dedi ki...

hiç sana göre değil dimi esso

Adsız dedi ki...

merhaba göbek kısmı danteli çok hoşuma gitti acaba o göbekteki sonradanmı oluyor o trabzanlar tarif edermisiniz

Rengarenk dantel dedi ki...

göbekteki dantel elde örülüp sonradan takılıyor. trabzan derken dantel üzerindeki papyoncuklarrdanmı bahsettiniz acaba. o kusmı anlayamdım.eğer bahsettiğiniz o çarpı şeklindeki papyoncuklarsa sonradan değil örerken yapılıyor, zincir çekip iki sıra alta batıyorsunuz sonra dolgu ile doldurup yolunuza devam ediyorsunuz ikincisinde aynı yaparken tam ortadan birincinin tam ortasına batıyorsunuz. sora yollunuza devam ediyorsunuz eğer açıkllayıcı olmadıys aresimli bi anlatım yapabilirim ....

Adsız dedi ki...

Merhabalar RENGARENK NAZLI!.bloğunun yeşil incili havlu kenarını gördükten sonra takipçisi oldum.açıklaman icin tesekkür ederim.yalnız üstteki örneği de aynı şekilde açıklayabilirsen minnettar kalıcam.bunun gibi havlu dantellerine çok ihtiyacım var.(EN YAKIN ZAMANDA)Yardımın için şimdiden teşekkür ederim.Çalışmalarında başarılar dilerim.