Pazartesi, Haziran 26, 2006

Tatiiiiildeyim...

Herkeze çok kızdım, neden tatile çıktılar diye. Kendimi bulmam mı Ankara Kızılcahamam'da. Böyle bi yer olamaz yaaa. Müthiş güzel biyer.
Babam sağolsun, devremülk şeetmiş. Evlatlarısız gidemezmiş. Bana teklif ettiler, ben pek niyetli değildim, hani kaplıca ya ondan ( daha önce yaşadığım bi tecrubeden ötürü pek güzel olmayacağını sandım ). Sonra annemler var, gezmesek bile eğleniriz dedim. Ve son ana kadar demedim gideceğimi, niyetim süpriz yapmak. Gelipte bir hafta kalacağımı söyleyince çok sevindiler ( tabi ben böyle umuyorum ). Cumartesi hariç hergün havuza girdik ve gireceğizde. O kadar güzel özellikleri varki buranın. Havuz, termal havuz, sağuna, cimlastik salonu (fitnes midir nedir? ) bunlar çok cüz'i bir kısmı. Şiddetle tavsiye ederim. Ha bu arada olağan üstü güvenlik ve temizlik var. Neyse çok etkisinde kaldım galiba. Şu an bi internet cafe aracılığı ile yazıyorum. Pazara İstanbul'dayız. Umarım burası gibi serindir İstanbul.....

9 yorum :

Meral dedi ki...

Nazlıcım benim yerime de tatil yap. Havuza girerken mesela bu da Meral için diye gir.
Bizim bu sene tatil planları suya düştü zaten :-(
Öptüm

Serra dedi ki...

Bir sonraki sefer de de bu da Serra icin desen? Ben bu seneki tatilimi yaptigim icin artik herkesin havuz, deniz maceralarini agzim acik dinlerim.

NAZLICA dedi ki...

Şifa olsun,dönmüşsündür herhalde. Sevgiler

Serra dedi ki...

Yaa, orasi gibi serin. Annemler yaniyor sicaktan. Millet erimis hepten.

akçahan dedi ki...

Nazlı, ben de Kızılcahamam Patalya'da bir seminere söylene söylene gitmiştim. Daha sonra da soğuksu milli parkındaki bu tesisten çok memnun olarak dönmüştüm. Hafif kar serpiştiren bir nisandan güzel anılar kaldı. Senin gittiğin yeri biliyorum sanırım. Anlattığın kadar var. İyi eğlenceler tatlım.

Tuhfe dedi ki...

İyi tatiller Nazlı.

Adsız dedi ki...

ah ahh ablan eksik bile anlatmış.gerçekten bende cok iyi vakit geçirdimde bide ablam olmasydı emınım dahada guzel geçicekti:)))))şaka bi yana bizimle kalacagını söylediğinde bi gaflette bulunup sevinçten ablamı yanaklarından şapur şupur öptum.sevincin vermiş oldugu bi tepkiydi sanırım oyle bi hata ettim:)))seneye inşallah ben gene ordayım bu defa ablamsız ve sadece arkadaşlarım olacagı için kendimi çoooook şanslı hissediyorum:) havva

Rengarenk dantel dedi ki...

Sana hiç bişe demiyorum ......

Adsız dedi ki...

Best regards from NY! Hockey models girl scrabble link Www tippman paintball guns .com