Çarşamba, Eylül 14, 2005

Aynı Model, Ayrı Renk


Geçen anneme gittiğimde sandığı karıştırdık Esin ve Havva ile (annem kızsada dinlemedik ). Odayı görecektiniz talan edilmiş gibiydi... Zaten annemde ona kızdı. "Hemen toplarız anneciğim" dedik ve topladık... Şimdi o enkaza çevirdiğimiz odada, odanın loş ışığından zorlanarak çektiğimiz resimlerin birinci kısmı geliyor. Resimleri yakın modda çekerken filaşı kullanmıyoruz çünkü resim parlak çıkıyor oda ışığıda yetersiz, ee! naapsak?!. Bizde bi çözüm ürettik, bi seyyar lamba bulup Esin'in eline tutuşturduk. Işık şefi Esin'in ve geveze Havva'nın beraberliğinde hoş bi toplu çekim oldu :).




Bu >Örneğin benzerin Arkadaşça adlı sitesinde Meral'cim yayınlamıştı. Bende çok beğenmiştim hatta halen ondan yapmayı tasarlıyorum, şu meşhur yarımlarım bitince. Şimdi bu benzeşen örneğin rengarenk hallerine bir göz atalım....






Anem geçen sene bu örneğe takmış anlaşılan Pembe Mavi ve sarısını yapmış. İyice bıkmış anlaşılan yeşil ve simlisini yapmadığına göre :)





Pembe Yakından...


Sarı Yakından

9 yorum :

Adsız dedi ki...

ANNE EVİNİNE GİDİLİRDE SANDIKLAR DOLAPLAR KARIŞTIRILMAZMIYDI.SEVGİLİ NAZLI BUNLARI HEP YAPTIK BUGÜNLERİN KIYMETİNİ İYİ BİLİN ZAMAN GELİYOR.BU GÜNLER ARANIYOR.ANNENİN ELLERİNE SAĞLIK.SİZLER İÇİN YAPMIŞTIR.İYİ GÜNLERDE KULLANIN.SEVGİLER.

Tuhfe dedi ki...

Nazlı, iyi bir ekip çalışması olmuş, harika şeyler çekmişsiniz. Sandık karıştırmak ne güzel değil mi :))

Adsız dedi ki...

Annenizin ellerine saglik.Cok güzel örneklermis.Sizlerde güle güle kullanin...

Serra dedi ki...

Her kizina bir tane yapmis. Sen Esra'ya sor bakalim Nazli, giderken annen onunkini vermis mi. :))Gule gule kullanin hepiniz.

pınar dedi ki...

annenin eline sağlık nazlı. bu örnek çok güzelmiş. anneme göstereyim belki bana da yapar.

nagice dedi ki...

ellerine sağlık.
annemin izxmirden getirdiği örnek.sitede yayınlamıştım.ama bütününü görmek sende kısmetmiş.çok güzel duruyormuş.ipleri bile hazır örülmeyi bekliyor

Rengarenk dantel dedi ki...

nagihancım unutkan biri olduğum için hatırlayamadım seninde yayınladığını bu gün ilk fırsatta düzeltme yaparım özür dilerim inan unuttuğum için oldu..

nagice dedi ki...

yok canım ben o açıdan söylemedim.bir küçük parça dansa bunlar çok iyi oldu görmem açısından.benim yakın zamanda öreceğim yok zaten..

Adsız dedi ki...

Nazlı annenin ellerine sağlık. Siz de güzel bir ekip çalışması yapmışsınız. Örnekler değişik. Sandık karıştırmak zevklidir :))