Çarşamba, Ocak 21, 2009

Mini Mutfak Önlükleri


Tontoşlarıma mutfak önlüğü diktim. Esma tontoşumun annesi ile olan pasta macerasındaki halini fotoğraflarımda yayımlamıştım. O'nun bu haline acıyarak O'na ve kıskanmasın diye kardeşi zeyno tontoşumaa birer önlük dikme kararı alıp harekete geçtim. Bu olay bayramdan önce gerçekleşti, yayımlamak bu güne nasip oldu...

Yapımını Yapım Aşamalarım da anlattım kalıcı bağlantı için TıKLa...



Önce zeynocuğuma diktik, Havva teyzesi ile beraber. Aman dikiş emeğinden çok içine sevgimizi koyduk. Sanki o zeynommuş gibi ( bi an için kaçırıyozmu aklımızı acaba ble dedim ). Umarım o sevgiyi hissederek giyer ve yapar teyzesine bi pasta :)



Avusturalya'ya yollamak için sabırsızlanıyordum. Zeyneb'imin önlüğü bitmişti. Arayı açmamalıydım ki yoksa o da yarımlarımın içini doldurup taşırdığı ve bi türlü eksilme görmediğim 'project box'uma düşebilirdi. Bi gece tam yatmaya gidiyordum ki birden dikiş odamdaki yerde serili kesilmeye hazır kumaşı gördüm. Esmam için bekliyordu. O an "hadi" dedim ve 2 saat, sonra baktım ki büyük ölçüde ilerlemişim. Sabah bitirdim ve postalamak için hazırladım. Ufak bi hediyede bu şirin tontoşların güzel annesine koydum. Güle güle kullanın...



Yaa nasip önlüklerin üzerinde oldukları bir resim görebilmek. MSN den görüştük amma resim istiyos diimii ama?

Yakından...

Yakından...


Salı, Ocak 13, 2009

Sehpa Takımı


Epeyce bi zaman olmuş yazmayalı. Aslında bi çok şey vardı yazmam gereken. Kısaca bloguma yazamamamdaki en büyük sorunu söyleyeyim, internetim kapandı. Evet bi hata olmuştu ama beni çok uğraştırdılar boşuna yere. Neyse sonra araya bayram ve yılbaşı, hatta rahatsızlanan ustamız hasebi ile bi sürü tatiller girdi. Arada internet olan yerlere misafirliğe gidince e postalarıma bakabildim. İş yerini açınca takip etiğim blogların kaçırdığım tarihlerine bakmak istedim ve bunu bloglines aracılığı ile kolayca yaptım. Hemen-hemen toparlandım ve o gün-bu gün olanları yazmak istediğimde unuttuğumu anladım! Aferim bana tabiki not etmediğimden unuttum. Şimdide bir merhaba demek istedim. E elimiz boş olsa olmazdı, kardeşim Havva evlilik arefesinde ama kendine değilde anneme ( bende isteriiiiim ) hediye salon takımı yaptı. Aman elinden nelerde gelirmiş de bize demezmiş. Bu ilk işi, bence başarılı ya sizce ?



Bu arada amcam yoğun bakımdan 7 ay sonra çıktı. Şimdi evinde, ancak çok zayıf ve yatalak. Bunlar da geçiciymiş, tedavi olacak ve ayağa kalkacak. İnşallah bizleri ve ailesini de hatırlayacak :)

Deseni... ( Eklenme tarihi 21.01.2009 )



Küçük parçası ( Eklenme tarihi 19.03.2009 )