Salı, Temmuz 30, 2013

Şeyda'nın Mutfak Önlükleri...

Önlük dikmeye başladığımdan bu yana önce müşteri gibi gözüken fakat sonra öyle olmadıkları anlaşılan bi çok şirin dostlarım oldu. Şeyda 'da onlardan biri :) Kalbinin temizliği yüzüne söylediklerine yansıyan güzel bi hanım. Ömrün, talihin, geleceğin hep açık olsun huzurla başarıyla dolsun.
Şeyda'cığımın düğününe daha cok var diye acele etmedi ama benim canım az :) bir an önce yerine ulaşsın diye, fakat kendimi de yormadan ( bunu o istedi ramazan günü yorulma dedi sağolsun ) bitirdim. Dün yolladım kargosunu, bu gün eline vardı varacak. İyi günlerde huzurla mutlulukla kullan Şeyda :)








Şeyda, arkadaşı için de aynı model önlüğü daha önce istemişti. o çoktaan sahibesine ulaştı bile :)
Not:Hemen üst ve hemen alltaki resimler orjinal renkler değildir görsellik olsun diye hazırlanmıştır. Orjinal renkler bunların dışındaki fotoğraflardadır...




İthal kumaş ile çalıştığımız nihale ve havlu seti...






E-MAIL : rengarenkdantel@gmail.com
FACEBOOK
TURKEY Store
ETSY Store
LuuLLa Store
Adreslerinden ürünlerimize ulaşabilrisiniz...

Perşembe, Temmuz 25, 2013

Benekli Elma Temalı Mutfak Önlüğü - Green Apple Apron

Ramazan şirinesi oldu bu önlük. Facebook sayfamda çekiliş yaptım, ilk tecrûbemdi. Kazanan talihliye hediye olarak bu önlük gitti. Çok keyif aldım yine yapacağım. Bu sefer blogumda yani burada yapacağım. Daha çok kitlelere duyurmayı düşünüyorum inşlallah.
Bu kumaştan bide çanta dikmek istiyorum kendime... :)




Alttaki fotoğraf, farklı bir programla renkleri değişikliğe uğratılarak görsel amaçlı hazırlanmıştır, ürünün orjinal rengi üst fotoğraflardaki gibidir...

Bu önlük şimdi sipariş üzerine dikilmek suretiyle satışta olacak. Kumaşı elimde çok az bulunmakta acele edin. Ulaşım için facebook sayfamdan mesaj veya e-posta adresim olan rengarenkdantel@gmail.com dan bana ulaşabilirsiniz.

Perşembe, Temmuz 04, 2013

Fiyonk Mutfak Önlüğü - Kitchen Apron

Şimarik bir kimse gibiyim bu siralar hemen her fotoğrafla oynuyor öyle yayimliyorum. Bakalim ne zaman bikacagim.
Not: En alttaki orjinal fotoğraf...